top of page
Yoga Studio Forside
Yoga Equipment

Side bruges som backlink - ikke slet

Vores yoga studie er placeret i et dejligt rum, som lukker masser af lys ind.

Alt det udstyr du får brug for findes allerede, så du kan bare møde op.

Priser

Et medlemskab hos Yoga Nu giver ubegrænset adgang til 70 ugentlige holdtræninger, og en masse forskellig yogahold. Priserne for medlemskab er henholdsvis 269,- om måneden for studerende og pensionister og 319,- for andre. Derudover giver medlemskabet adgang til fri fitness træning alle årets dage samt en masse lokale fordele.

 

Det er også en mulighed at benytte sig af klippekortsordning, hvor 10 klip koster 599,-

Yoga Mat and Straps
Stretch with Block

Holdtyper

Du finder et stort udbud af yoga hos os;

  • Hatha Yoga er en yogaform hvor du arbejder med både styrke, smidighed, balance og koncentration. Her arbejder du med klassiske yogastillinger, som du holder i længere tid - mellem stillingerne er typisk en lille pause.

  • Restorativ Yoga er en blid, afspændende og behagelig yogaform med fokus på at være i stillingerne 5 – 10 min. støttet af udstyr som puder, yogapøller og tæpper, så din krop får mulighed for at regenerere.

  • Yoga for seniorer arbejder med blide øvelser, der gennemarbejder hele kroppen og styrker din kropsbevidsthed og balance. Det foregår i et roligt tempo med små pauser mellem øvelserne.

  • Yoga De’stress giver ro i krop og sind med blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og dybdeafspænding, som vil berolige og harmonisere dit nervesystem.

  • Vinyasa yoga er en dynamisk yogaform, hvor du fortsætter fra den ene stilling til den anden i et flow, som bliver sammenkoblet med din vejrtrækning.

  • Power yoga er kraftfuld dynamisk yoga, med inspiration fra Astanga Yogaen, hvor der arbejdes med fysisk krævende øvelser der styrker, giver smidighed og udfordrer balancen.

Hold Kalender
Hvad er yin yoga?

Hvad er

Yin Yoga?

Yin Yoga er for ALLE

I dag skal alt kunne videnskabeligt bevises, men hvorfor ikke komme til yoga, bare fordi det føles så skønt i krop og sjæl bagefter.


Det er de samme øvelser vi laver om du er begynder eller trænet. Det vigtigste i min måde at undervise på er at du passer på dig, og din krop, og jeg for lov at hjælpe dig med at være i stillingen så den passer til dig. Du behøver ikke at føle at du snyder og er utro mod din løbe træning, din crossfit, eller din astanga yoga, brug Yin som det perfekte supplement til din anden træningsform.


Fordelene er nedsat smerte, nedsat udmattelse, bedre søvn og en mere fleksibel og stærk krop.
Yin er stille og kan være meget udfordrende i sin skønne langsomhed. Der er ingen stående stillinger, men en blød vekselvirkning af for og bagoverbøjninger samt skønne passive stræk, der åbner og smidiggør ryg, lænd og hofte. Jeg hjælper dig med at opnå den største udspænding af kroppen, ved hjælp af blokke, puder og pøller.


Din krop bliver stærk og dit sind roligt, hvilket giver et større personligt overskud i dagligdagen. 
​Du arbejder med bindevævet, som bliver vedligeholdt af den akupressur der følger med Yin. Du har også fokus på dine nervesystemer som nyder godt af den rolige fordybelse i hver stilling. Hjælper dig til at give slip på dagens stress, genopbygger dit energiniveau, åbner og strækker din krop samt holder dit bindevæv smidigt.​
Jeg glæder mig til at se dig

bottom of page